Svako korištenje internetske stranice www.svismomiizistogfilma.com podložno je dole navedenim uslovima te njenim korištenjem ili preuzimanjem datoteka objavljenih na njoj saglasni ste sa svim uslovima koji se navode u nastavku. U slučaju neslaganja s uslovima, ne koristite internetske stranice, odnosno ne preuzimajte datoteke s njih. Dokumenti objavljeni na ovoj web stranici smiju se kopirati samo u nekomercijalne svrhe i samo za individualnu upotrebu te uz poštivanje svih autorskih prava, drugih vlasničkih prava i svakog navedenog ograničenja prava.

Stoga je zabranjeno javno prikazivanje, prenošenje, objavljivanje, mijenjanje, reprodukovanje, distribuiranje, sudjelovanje u prijenosu ili prodaji, otpremanju te svakoj drugoj vrsti upotrebe cjelovitog sadržaja ovih stranica ili jednog njihovog dijela te odabir i usklađivanje njihovog sadržaja, bez prethodnog te izričitog pismenog dopuštenja Atlantic Grupe d.d. i drugih vlasnika autorskih prava. Ako je takvo dopuštenje izdano, nije dopušteno brisati ili mijenjati postojeće podatke koji se odnose na autorsko pravo i/ili na trgovački znak. Sadržaj koji koristite namijenjen je isključivo ličnoj upotrebi. Logotipi i zaštitni znakovi predstavljeni na ovim stranicama vlasništvo su Atlantic Grupe d.d. te se ne smiju koristiti na drugim internetskim stranicama bez prethodnoga pismenog odobrenja od Atlantic Grupe d.d. Zaštitni znak Atlantic Grupa d.d. ili bilo koji drugi zaštitni znak koji ga sadrži ne smije se postaviti na drugu internetsku stranicu bez prethodnog pismenog odobrenja Atlantic Grupa d.d.

Sve fotografije, slike, video, biografski podaci osoba i ostali materijali koji se pojavljuju na ovim Internet stranicama isključivo su vlasništvo Atlantic Grupe d.d. Autorsko pravo na sve materijale koji se nalaze na Internet stranicama pripada Atlantic Grupi d.d. Sva prava su pridržana. Dopuštenje se daje subjektima radi korištenja tih materijala isključivo u promotivne, uredničke i informativne svrhe objavljivanja u novinama, časopisima i elektronskim medijima. Drugačija upotreba materijala s Internet stranica Atlantic Grupe d.d. nije dopuštena. Također, nije dopuštena upotreba bilo kojeg materijala s ovih Internet stranica u vezi s prodajom ili nuđenjem na prodaju proizvoda ili usluga bilo koje vrste. Korištenjem materijala s Internet stranica, medijski korisnici obavezuju se u potpunosti pridržavati ovdje utvrđenih ograničenja, uslova i zahtjeva.

Atlantic Grupa d.d. će uložit razuman napor kako bi se na njenoj internetskoj stranici objavljivali tačni i aktuelni podaci. Atlantic Grupa d.d. ni u kakvim okolnostima ne preuzima odgovornost za bilo kakvu štetu ili gubitak nastao korištenjem informacija objavljenih na ovim internetskim stranicama. Informacije na ovim stranicama mogu sadržavati tehničke netačnosti i tipografske pogreške. Mogu se promijeniti ili objaviti bez prethodne najave. Atlantic Grupa d.d. ne jamči da će ova web lokacija uvijek biti dostupna i raspoloživa, te da neće sadržavati pogreške ili viruse. Svaki korisnik izričito prihvaća korištenje ove web lokacije na svoju vlastitu odgovornost.

Kada nam šaljete elektronsku poštu ( e-mail ) s ličnim podacima po kojima vas je moguće identificirati, bilo putem e-mail poruke s pitanjem ili komentarom, ili putem obrasca koji nam dostavljate elektronskom poštom, mi te podatke koristimo u svrhu ispunjenja vaših zahtjeva. Možda ćemo vaš e-mail poslati drugim zaposlenicima ili dobavljačima koji mogu bolje odgovoriti na vaša pitanja. Atlantic Grupa d.d. svjesna je važnosti privatnosti i povjerljivosti. U skladu s tim, pobrinut ćemo se za sigurnost i integritet svih detalja lične prirode, potpuno poštujući odgovarajuće zakone.

Atlantic Grupa d.d. zadržava pravo izmjene ili prekida svih ili bilo kojeg dijela ove web lokacije te uslova korištenja u bilo kojem trenutku. Promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovoj adresi.

Share