Svaka priča jedna inspiracija!

Poruka je to platforme SVI SMO IZ ISTOG FILMA koja već dugi niz godina svjedoči o posebnom partnerstvu i prijateljstvu Atlantic Grupe i Sarajevo Film Festivala. Svake godine nova priča poziva publiku širom regije da zajedničkim snagama širimo ideju o kreativnosti, umjetnosti, saradnji, filmu i ljudima. Ove godine, posebno, baš kao što je i Sarajevo Film Festival, koji se održava u izazovnim i drugačijim vremenima, platforma SVI SMI MI IZ ISTOG FILMA na jednom će mjestu okupiti, ujediniti i ohrabriti sve posjetioce I čiatoce da pronađu svoje momenat inspiracije.

Poznati filmaši inspiriraju

Poznata imena iz svijeta filma i umjetnosti podijelit će s vama vlastite inspirativne priče. Njihove će uspomene, sjećanja i svjedočanstva zauvijek održati duh festivala uz poruku koja nam se ovih dana čini tako univerzalnom: Svaka priča je jedna inspiracija.

U dobrom društvu

A da inspiraciju možete pronaći i u dobrom društvu uz šoljicu kafe ili u ukusnim zalogajima bez kojih ne možete zamisliti uživanje u dobrom filmu, otkrit ćete uz brojne priče naših čitatelja. Kako bi i vaša priča postala inspiracija, dovoljno je da nam je pošaljete. Učinimo ovaj kutak inspiracije posebnim jer SVI SMO MI IZ ISTOG FILMA.

Share