Početna > Grand kafa inspirativne priče > Svaka šoljica krije jednu priču > Zemina, Velika Kladuša

Početna > Argeta movie snack > Vaši inspirativni movie snack-ovi > Zemina, Velika Kladuša

Zemina, Velika Kladuša

Zemina, Velika Kladuša

Šoljica kafe i “otvaranje” duše🤗

Moja priča je krenula uz šoljicu kafe i mog najstarijeg sina koji je želio da zna porijeklo svoje mame, čekala sam pravo vrijeme, i nisam htjela da mu ispričam dok nije kako bi se reklo sazreo za Šoljicu kafe,uvijek sam razmišljala kako da krenem, kako da objasnim i onda sam shvatila, sazreo za kafu, sazreo je i za ovakvu “sapunicu”

Majka mi je umrla kad sam imala 3 god. I devet mjeseci života, nikad me nije vidjela , samo na slici, jer joj to njena mama nije dozvolila, tj moja Baba.

Umrla je jedne noći kad su joj se misli vratile u njenu bolnu prošlost.

Zanijela je djete koje je bilo neplanirano bila je djevojka poput ostalih svoju nevinost je čuvala za nekog čovjeka kog će voljeti i koji će nju voljeti i poštovati, a nije ni slutila da će je izgubiti na baš takav način, ne lijepim putem kako o tome mnoge djevojke sanjaju nego na jedan odvratan, grub i životinjski način.

Od mene se krije ko mi je otac, onda saznam da imam dva oca.

Još rođeni stričevići, veliki rođaci.

Uništili su moje majke život ja im to nikad oprostiti neću posebno babi – znam da je grijeh nekome nešto neoprostiti, ali ja stvarno neznam kako ću????

Kad mi je najpotrebnija bila tad su mi je uzeli…

Ispijanje, meračenje, kafe postalo je kao razgovor sa psihologom, sve tužno, sve lijepo, sve smiješno, sve tajnovito uz kafu sve se sazna. Zato je svi volimo.

Share
Pogledaj sve priče →
POGLEDAJ SVE INSPIRACIJE