Početna > Grand kafa inspirativne priče > Svaka šoljica krije jednu priču > Selma, Živinice

Početna > Argeta movie snack > Vaši inspirativni movie snack-ovi > Selma, Živinice

Selma, Živinice

Selma, Živinice

GRAND KAFA sve nas spaja i mirisom i ukusom. Razgovor nije isti uz kafu ili bez kafe.

Dobro jutro. Nije navika da jutra pocinju uz omiljeni posao, nego uz miris i ukus nama svima poznate Grand kafe, koja karakterise ispijanje kafe uz razgovarusu sa srcem bliskim ljudima ili razgovor sa samim sobom (jednostavno dusevan mir).

Stavljam vodu, izgleda da je zivot sam zakuhao, nekome sladju, a nekome gorcu, ali popije se i uz posljednji red cokolade, poneki socni trac, svoje pozetivne ili negativne probleme sve se prebrodi uz najbolju domacu Grand kafu.

Mnogi od nas je piju da prevazidju naporne radne dane.Upotpunjuje dusu, smanjuje stres, nesanicu, nervozu… Obavezno uz Grand kafu su zagarantovani zanimljivi i nezaobilazni razgovori, a teme su cudnovatne.

I miris i okus Grand kafe koji osvaja nasa srca, siri se prostranstvom naseg doma, a na poslu upotpunjuje svaku pauzu uz soljicu najbolje kafe.

Grand kafa je prisutna vise od dva desetljeca na nasem trzistu i proce jos mnogo desetljeca gdje ce biti drag gost u nasim toplim domovima.

Uveliko je krasi markica “kupujmo domace, jer uz Grand kafu pijes i vrijedne poklone osvojis”. Frizider, ves masina, TV su itekako vrijedne nagrade, a opet domace je domace.

Hvala ti Grand kafa sto postojis.
Mnogo uspjeha u daljem radu zeli
Selma Kamberovic

Share
Pogledaj sve priče →
POGLEDAJ SVE INSPIRACIJE